Norrsken House, Stockholm

Hur är det att jobba med oss?


Vi har nyligen flyttat in som officiellt impact tech bolag på Norrsken efter vår första tid på Handelshögskolan i Stockholms inkubatorsprogram SSE Business Lab. Norrsken är ett community för "entreprenörer med en vision att göra världen en bättre plats", en samlingsplats för några av Sveriges främsta entreprenörer.

På Norrsken har vi vårt egna lilla rum som fungerar som vår home base, annars får man sitta vart man vill. De flesta luncher äter vi tillsammans i köket bland de andra bolagen, eller utomhus om det är fint väder. I Relate-teamet gör vi någonting kul utanför jobbet en gång i månaden, och varje torsdag äter vi frukost tillsammans. Vi har även en "fun fund" som förnyas varje månad som vem som helst i teamet kan använda för att ta roliga initiativ för teamet, allt ifrån Gröna Lund till glasspicnic i Humlegården.

För oss är det viktigt att vi alla känner samhörighet och syfte, kontinuerligt utvecklas, har högt i tak och samtidigt känner oss trygga och inkluderade. Varje måndag har vi vecko check-ins där vi delar med oss hur vi mår och vad vi går igenom just nu i livet. Där väljer vi även en egen personlig värdering som vi vill fokusera lite extra på under veckan och stödjer varandra till att leva mer värderingsdrivet. Vi använder oss också utav MIT-tekniken där man varje vecka får presentera sina tre viktigaste tasks för veckan som kommer.

Varför jobba med oss?

 • Värderingsstyrt med mycket frihet och ansvar

  Du får chansen att ta dig an nya utmaningar och får mycket frihet och ansvar redan från dag ett. Vi drivs av vår vision och vårt syfte, och vägleds av ett gäng värderingar vi sätter och jobbar med tillsammans.

 • En social och välkomnande miljö

  Vi är ett tight och personligt team som gillar att umgås, bolla idéer och hjälpas åt i varandras utmaningar. Vi har middagar hemma hos varandra, AWs, och torsdagsfrukostar.

 • Personlig utveckling

  Vi vill aldrig sluta utvecklas. Dels på ett professionellt plan, men också på ett personligt plan. Vårt mål är att se till så att du utvecklas tillsammans med oss så mycket det bara går. Med konstruktiv feedback och ett brinnande intresse för att plocka fram det bästa i människor hjälper vi varandra växa och bli mer värderingsdrivna.

Norrsken House, Stockholm

Birger Jarlsgatan 57C
113 56 Stockholm Vägbeskrivning hello@relate-app.com Se sida

Jobbar du redan på Relate?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@relate-app.com
 • Jan Artem Henriksson
 • Josefine Gillver
 • Philip Jonzon Jarl
 • Tim Brandin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor